Binaire opties

Geld verdienen met binaire optie?

Â

24option
Gevorderde opleiding voor U
Â
eBooks, video’s, tutorials, strategieën, LIVE webinars – GRATIS!
Â
Het ABC van de opleiding hier
Â
Ondanks de inhoud van het educatief materiaal houdt het handelen in Binaire Opties een hoog risicopeil in en het kan leiden tot het verlies van uw volledige belegging. Prestaties in het verleden zijn geen aanwijzing voor resultaten in de toekomst.
Â


Â
Interactief e-Boek
Â
Profiteer van de kennis van de financiële markten
Â
Download GRATIS!
Â
Â


Â
LIVE Webinar
Â
Leer de strategieën van onze trainers
Â
Bewaar mijn plek!
Â
Â


Â
VOD CENTER
Â
Volg en oefen populaire technieken met onze cursussen voor beginners en gevorderden.
Â
Begin met kijken!
Â
Â
Aanbieding geldig voor vandaag!
Â
GRATIS strategiesessies
Â
U hebt 24 uur om een GRATIS building-sessie van 20 minuten te starten met één van onze account managers
Â
START NU
Â
Prestaties in het verleden zijn geen aanwijzing voor resultaten in de toekomst.
Handelen in binaire opties brengt aanzienlijke risico’s met zich mee en kan leiden tot verlies van alle geïnvesteerde kapitaal.
Â
Laat de gratis uitgebreide marktopleiding niet lopen
Â
Algemene risicowaarschuwing
Handelen in binaire opties houdt een hoog risicopeil in en het kan leiden tot het verlies van uw volledige belegging. Zo kan het zijn dat binaire opties niet geschikt zijn voor alle beleggers. U mag geen geld beleggen dat u zich niet kunt permitteren om te verliezen. Alvorens te beslissen om te handelen, moet u zich bewust worden van alle risico’s verbonden aan het handelen in binaire opties en advies vragen aan een onafhankelijke en geschikte financieel adviseur. In geen geval zijn wij aansprakelijk ten opzichte van een persoon of een entiteit voor (a) om het even welk verlies of schade volledig of gedeeltelijk opgelopen door, voortvloeiend uit, of met betrekking tot transacties verbonden aan binaire opties of (b) elke rechtstreekse, onrechtstreekse, bijzondere, consequentiele of incidentele schade hoe dan ook.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing, zie de website voor de volledige gegevens.
24option.com is een merknaam van en wordt bestuurd door rodeler limited, een bedrijf van financiele diensten geregistreerd in cyprus (he312820) en goedgekeurd en gereguleerd door de aandelencomissie van cyprus onder licentienummer 207/13. Rodeler limited is gevestigd in kolonakiou street 39, ayios athanasios, limassol cy-4103.
Â


Binaire opties zijn opties die geld uitbetalen als er aan een bepaalde voorwaarde wordt voldaan bij het aflopen van de optie.

Dat betekend dat ze zowel bij een stijgende markt als bij een dalende markt winstgevend zijn. Ze zijn dus een ideaal financieel product om te gebruiken in een crisis periode, omdat er juist dan sprake is van sterke veranderingen in de markt wat zorgt voor veel mogelijkheden om opties te plaatsen.

Hoe werkt het precies?

Met binaire opties kan je speculeren op het stijgen of dalen van de waarde van een bepaald activum (een wisselkoers, aandeel, index of grondstof) zonder het onderliggende product te kopen. Daardoor kan je winst maken zelfs als de waarde daalt.

Hoe ziet het er uit in de praktijk?

Stel dat de prijs van de EUR/USD staat op 1,2654 en je denkt dat de waarde aan het eind van dit uur lager zal staan.

Je kan dan een PUT-optie kopen met een uitbetaling van 81%. Je investeert bijvoorbeeld $100. Aan het eind van het uur kijk je weer en de waarde van de EUR/USD stond bij het aflopen van de optie op 1,2387.

Je optie is dus “in-the-money” (winstgevend) geëindigd. Je ontvangt dan $181 terug op je handelsrekening (de oorspronkelijke investering van $100 plus 81% winst).

Het principe is kinderlijk eenvoudig en toegankelijk voor iedereen!!

Klinkt interessant, maar waar kan ik binaire opties verhandelen?

Er zijn heel veel platformen die binaire opties aanbieden. Zo veel dat het verwarrend is voor een nieuwkomer om een geschikt platform uit te kiezen.

Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste platformen op de markt met uitgebreide recensies zodat je op een veilig en betrouwbaar platform kunt rekenen.

Maar waar vind ik alle nodige informatie over de markt

Naast het vinden van methodes en platformen helpen we je ook met het vinden van de laatste informatie over de markt.