Dropshipping

Geld verdienen met dropshipping

Bij dropshipping maak je niet alleen gebruik van andermans voorraad maar ook van zijn logistieke mogelijkheden. De groothandel stuurt het product namelijk rechtstreeks naar de door jou verworven klant. Op de leverbon die erbij geleverd wordt staat meestal jouw bedrijfslogo als je dat wenst zodat de klant niet weet dat het van een ander bedrijf komt.

Dropshipping is een ideale manier om een webwinkel te runnen zonder dat je producten op voorraad hoeft te houden. Je hebt dus geen startkapitaal nodig.

Nadeel is alleen dat de klant bij problemen met contact jou op moet nemen omdat het product via jou is aangekocht. Als je hierover duidelijke afspraken maakt met de groothandel dan hoeft dit geen probleem te zijn.

Betrouwbare dropshipping leveranciers

Bij dropshipping is het lastig om betrouwbare dropshipping partners te vinden. Om dit probleem te voorkomen raad ik je de volgende site aan: De Dropshipping Gids ! Op het internet zijn heel veel dropshipping leveranciers te vinden maar de meeste zijn niet betrouwbaar. Doe dat dus niet ! Op deze lijst staat 100 % betrouwbare dropshipping leveranciers.

Waar moet je op letten bij dropshipping

Dropshipping heeft heel veel voordelen maar heeft ook nadelen. Om deze te ondervangen moet je op de volgende punten letten:

  • Is de marge voldoende ? Je wilt per slot van rekening wel wat verdienen.
  • Levert de dropshipping leverancier voldoende informatie voor je website. Ook afbeeldingen zijn belangrijk voor je webshop
  • Is de leverancier betrouwbaar. Levert bij op tijd, heeft hij voldoende voorraad etc. Op de lijst die ik hierboven heb aangeraden staan alle betrouwbare dropshipping leverancier.
  • Kant en klare webwinkel voor weinig geld of toch zelf maken

Wil je echt zelf een webwinkel opzetten en ben je bereik hier tijd in te steken dan ik je het volgende ebook aanbevelen. Hoer staat van a tot z hoe je site aanmaakt in WordPress en deze omtovert in een webwinkel. (WordPress is overigens gratis software om een website te maken).