Meedoen en cash geld winnen op je bankrekening

0

Meedoen en cash geld winnen op je bankrekening

Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om gemakkelijk en snel geld te winnen. Je kunt simpelweg één of meerdere loten kopen en meedoen aan de vele loterijen in Nederland of Europa.

De kansen zijn dan weliswaar een stuk kleiner om een leuk geld bedrag te winnen, maar wanneer je een miljoenenjackpot wint ben je ook gelijk binnen.

Helaas speelt geluk bij het winnen van een loterij de grootste rol, waardoor je ook kunt kiezen om mee te doen aan prijsvragen of enquêtes.

Prijsvragen en enquetes

Extra geld verdienen door mee te doen aan meerdere prijsvragen of het invullen van enquêtes klinkt erg saai, maar geef het de nodige aandacht en je zult merken dat het zorgvuldig uitkiezen van de juiste wedstrijden of vragenlijsten loont.

Zit je eenmaal in die flow, dan weet je al heel gauw waar je het makkelijkst en meeste geld kunt winnen. Sterker nog, er zijn genoeg mensen die hier een full-time job van hebben gemaakt en maandelijks een lucratieve boterham mee verdienen.

Online spellen

Heb je geen zin om allerlei vragen te beantwoorden en wil je liever geld winnen door middel van het spelen van spelletjes?

Ook dit behoort tot een van de vele mogelijkheden om gratis geld te verdienen en je bankrekening te spekken. Zo kan je meedoen aan online spellen, waarbij je moet krassen, raden of andere gemakkelijke en leuke behendigheidsspelletjes.

Loten kopen

Het is natuurlijk al kort genoemd, maar de meest voor de hand liggende manier om geld te winnen is natuurlijk het kopen van een lot.

Enerzijds is de kans dat je een winnend lot hebt bemachtigd en geld wint vele malen kleiner dan wanneer je meedoet aan allerlei online spellen of prijsvragen. Anderzijds is niet geschoten altijd mis!

Loten kun je overal kopen, bijna iedere sigarenboer of postkantoor biedt wel de mogelijkheid om verschillende soorten loten te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: staatsloten, krasloten en de LOTTO.

Verder zijn er ook nog loterijen waar je je voor moet inschrijven en abonneren. Je speelt dan maandelijks structureel mee op basis van je postcode, bankrekening, geluksnummer of omdat je één van de vele goede doelen steunt.

Goede Doelen steunen en geld winnen:

  • VriendenLoterij Goede Doelen
  • Nationale Postcode Loterij Goede Doelen
  • BankGiro Loterij Goede Doelen

De meest populaire Nederlandse loterijen op een rijtje:

  • Staatsloterij winkans 1 op 1,8
  • Postcode Loterij winkans 1 op 7
  • Lotto winkans 1 op 6,6
  • VriendenLoterij winkans 1 op 4
  • BankGiro Loterij winkans 1 op 3
  • Het Miljoenenspel winkans 1 op 4

Kortings- en cadeaubonnen winnen

Tot slot kun je naast het winnen van geldbedragen er ook voor kiezen om zo nu en dan mee te doen aan wedstrijden of prijsvragen, waarbij de winst geen harde euro’s zijn maar flinke korting op producten of cadeaubonnen voor gratis artikelen bij winkels als de H&M, HEMA, Kruidvat of IKEA.

Er zijn wat dat betreft het hele jaar door genoeg winkels waar je mee kunt doen aan super leuke winacties, waardoor je met de gewonnen kortingen erg veel geld kunt besparen op de mooiste producten. Indirect win je dus toch weer een beetje geld!

Delen

Over de schrijver

Geef een reactie